torsdag 10. juni 2010

Tapeter på plass i de fleste rom

I helgen var vi nede på Larkollen og tapetserte glassverandaen og fondveggene på soverommene. Nå gjenstår bare tapeten i gjesterommet.

Godt fornøyd med innsatsen, venter vi nå spent på hvordan det vil se ut med listene på plass.


Slik ser Glassverandaen ut foreløpig

Emils rom, listene vil dekke de hvite feltene i både Emils og Fredriks rom.

Hos Fredrik

Livias vegg ble virkelig kjempefin.

Mønsteret på tapeten i vårt soverom er litt vanskelig å se på dette bildet, men det ble bra.

søndag 6. juni 2010

Fantastikk jobb av gravemaskinføreren Frank

I dag da vi kom ned til Larkollen og fikk se tomteplaneringen ble vi superfornøyd. Det var blitt virkelig fint, med et stort overplatå der vi skal ha både kjøkkenhage og en herlig stor platting etter hvert. På neste nivå blir det plen med god plass til badminton og andre ballspill. Sist men ikke minst har Frank laget et flott steingjerde ned mot veien.

Dessverre har vi ikke noen bilder av det ferdige utearealet, men jeg lover; det er fantastisk flott og jeg kommer tilbake med oppdaterte bilder senere. I denne omgangen blir det et bilde av hvordan det så ut før Frank startet med den formidable planering - til senere sammenlikning.



Slik ser forresten huset ut fra hotellet:

Kjøkkenet delvis på plass

Richard har hatt fri i en uke, for å montere kjøkken og sparkle på veggene der vi skal ha tapet.
De første dagene fikk han god hjelp av svigerfar Bo, mens svigermor Gunilla gjorde en fortreffelig jobb med markservicen.
Etter litt frem og tilbake i beslutningsprosessen valgte vi Ikeas Lidingø, med målbestilte benkeplater i granittkompositt. Vi er veldig godt for med valget, og alt passet perfekt.



De neste stegene for kjøkkenet er å skru på plass håndbakene, feste de siste dørene, bygge inn kjøleskapet og flislegge veggen over ovnen