søndag 24. januar 2010

Inspirasjon hentet litt her og der

I dag har vi vært en tur på Larkollen for å se hvordan det går fremover med byggingen. Nå er ringmuren på plass, og tirsdag skal de støpe platen, med andre ord det går raskt fremover. Mannen i huset kommer med en fyldigere rapport på byggeprosessen i morgen…

På veien var vi innom flere VVS-butikker, og tittet på bl.a. dusjvegger og armatur. Til badet i 1. etasje fant vi en passende dusjhjørne og håndvaskarmatur.



Armaturen fra Horus har vi faktisk aldri sett tidligere, og den passer virkelig godt inn i stilen vi har tenkt oss på vårt lille badet. Bildet er lånt fra horusfrance.com

Inspirasjonen til vårt lille 1.etasje-bad henter vi New England- og Colonial-stilen. Colonial-stilinspirasjonen har vi blant annet fra høstens Australiareise, den delen vi tilbrakte på fantastiske Pepper Hidden Vale (en resort farm i outbacken). Da vi bodde en utrolig koselige colonial-cottage, og stilen på det ene badet der er ganske lik den vi ønsker oss på vårt lille bad.



Fliser i klassisk mønster som dette vil passe, vi vil trolig kjøre en svarthvit variant.

Apropos Colonial-stilen og Pepper Hidden Vale. Etter en titt på bildene fra vår fantastiske ferie, så lengter jeg virkelig tilbake. Legger derfor med et bilde av utsikten fra terrassen vår i outbacken – bedre blir det ikke!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar