lørdag 15. mai 2010

Fliser i nisjene på badet

Etter mange runder til ulike flisebutikker, dype studier av flisekataloger og ikke minst intens inspirasjonsjakt på blogger og andre nettsteder, er vi så godt som klare med flisevalget...

På badet i andre etasje ønsker vi oss litt spa-atmosfære, og har valgt vakre og stilrene Crossroad-fliser fra italienske cerviva. I Norge føres disse i alle fall av Fagflis som er en av leverandørene til vår flislegger.Som basis veggflis har vi valgt Start-modellen (12,5 x40), og den skal vi ha i liggende format. På gulvet blir det Strato Bianco, som sitter på "ark" av 25x25, og størrelsen på hver enkelt flis er ca. 4 cm.

I de to nisjene, den ene der badekaret skal stå og den andre med vaskene og speilet, har vi tenkt oss en av følgende varianter (har photoshopet dem frem så de her ikke helt på millimeteren nøyaktige):

Variant nr 1
Variant nr 2

Begge består av Silhouette Bianco og Soft Bianco, spørsmålet er bare hvor mye vi vil ha av Silhouette-modellen. Nisjene er ca. 160 cm brede, og vi er litt usikre på om det blir for mye mønster med variant nr.1, med tanke at badekaret eller vaskene og speilet kommer foran.

Hva synes?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar