lørdag 26. desember 2009

Kjøkken begynner å ta form – i hodet

Formiddagen i dag har bestått av snømåking og design av kjøkkenet. Vi har kommet frem til at vi ønsker litt mer plass til kjøl og frys, og å løse opp uttrykket litt, derfor har vi gjort noen forandringer. Vi har bl.a. bestemt oss for et side-by-side kjøle-/fryseskap, glassoverskap som når helt ned til benken og en litt større gasskomfyr.
Dette designet gir et ganske godt inntrykk av hvordan vi har tenkt oss kjøkkenet. Vi skal dog ha andre beslag. Vi har tenkt oss slike som de har hos Nacka Byggnadsvård.


Til jul fikk vi dessuten de første delene til pergola-serviset, som vi skal ha i sommerhuset. Nå gleder vi oss til å drikke ”morgen-latten” i de generøse krusene.1 kommentar:

  1. OBS! Sjekk med leverandør av side-by-side hvor mye plass dere trenger mot vegg. Pga tykkelsen på døra trenger noen skap opptil 25 cm for å få åpnet den helt! (Så du får ut skuffer og hyller osv) Har du døråpning der er det helt greit, men er det tett vegg kan det blir et problem med løsningen på tegningen, dessverre. :(

    Hilsen kjøkkenselger gjennom 8 år ;)

    SvarSlett