tirsdag 20. juli 2010

Helt nye fliser

Fliseventingen tok en ny vending forrige uke. Da fikk vi vite at flisene vi hadde bestilt til badet i andre etasjen var tatt ut av produksjon. Dermed var det bare å hive seg rundt og forsøke å finne noen nye. I Fredrikstad traff vi fliseleggeren og etter noen timer i et par flisebutikker fant vi frem til en ny løsning. Den fant vi hos X Flis. Nå har vi bestemt oss for å ha kun én nisje med et helt annen flis - en mørkbeige (vanilje) variant med litt ”tapetaktig” storflisete mønster til nisjen bak badekaret. På øvrige vegger blir det en kremhvit rektangulær flis (10 x 40) som legges horisontalt. På gulvet blir det også rektangulære fliser. Beige, som fanger opp fargene fra nisjen.

Flisene i nisjen her er ganske like dem vi har valgt, bortsett fra fargen (vi valgte mørkbeige, men noe lysere beige i mønsteret). Vi kommer dessuten til å plassere flisene vertikalt.

Forøvrig er det lille badet i første etasje nå ferdig flislagt. Vi ble veldig fornøyd med resultatet, og i morgen har jeg forhåpentligvis noen bilder å vise frem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar