onsdag 29. september 2010

Endelig

I går var vi på overtakelsesforretning for sommerhuset. Selv om det var noen feil og mangler (der det meste skal ordnes i løpet av en 14 dagers periode) fikk vi nøkkelen. Så endelig kan vi ta huset i bruk.
Nå skal det vaskes og vi skal starte å møblere. En del møbler er innkjøpt, noen tas med hjemmefra. Likevel er det også en god del mer som skal kjøpes inn – og dette ser jeg virkelig frem til, både planleggingen, valgene og selve innkjøpene.

Vi vil dog ”bo oss litt inn i huset” før vi bestemmer oss for alt. Derfor vil nok sommerhuset være relativ spartansk møblert en god stund fremover.De eneste rommene som er ferdig møblert er badene, og vi er veldig fornøyd med dem begge, både innredningene og flisene.

Til det lille badet i første etasje, der vi har hentet inspirasjon fra Colonial style, har vi valgt innredningen Sundborn fra svenske Noro og dusjblanderen er Mora Classic.I badet i andre etasje har stilrent og SPA-følelse vært i fokus. Badekaret er Sand, også det fra Noro, mens innredningen er fra Scanbad.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar