mandag 16. november 2009

Kjøkkenet i Somethings Gotta Give

Helt siden jeg så filmen Somethings Gotta Give for første gang (og det begynner å bli noen år siden) har jeg drømt om et SGG-kjøkken, og noe liknende har vi tenkt til å ha i sommerhuset. Med tanke på at størrelsen blir noe mindre enn i Diane Keatons Hampton House gjør vi noen tilpasninger, men grunnideen er den samme.
Byggefirmaet vårt; Byggkompaniet Østfold AS samarbeider med Drømmekjøkkenet og det er dem som skal levere vårt kjøkken. Det er vi veldig godt fornøyd med, for de er forhandlere for svenske Ballinglöv. Og nettopp Ballinglöv har noen av markedets fineste kjøkken! Det er dessuten ganske så fornøyelig å teste ut forskjellige modeller under designe selv på nettsiden deres

Vi er inne på modellen Meny i kremhvit og med svart granitt i benkeplaten. Når det gjelder håndtakene har vi i ærlighetens navn litt problemer med å bestemme oss. Vi satser i alle fall på å treffe dem på onsdag.

2 kommentarer:

 1. Dette ser utrolig flott ut, Wenche!

  Lykke til, det er jo nesten ingenting som er morsommere enn å bygge hus, og her får dere virkelig et drømmested for hele familien.

  (Og venner - inklusive gamle kollegaer av Richard- også, vi kommer gjerne innom når dere blir ferdige....!)

  Anne Mari H.

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar. Du og dine kjære er selvfølgelig hjertelig velkomne.

  SvarSlett